BURSA / MUDANYA - Mudanya Halitpaşa Ortaokulu

Okul Güvenliği Uygulaması Linkleri için....

2023-2024 Yılı Mudanya Halitpaşa Ortaokulu Kurs Programı

2023-2024 Yılı Ders Saatleri

Ock

E-Güvenlik Okul Politikamızın Çocukların Eğitimi bölümünde yer alan  "İnternetin ve teknolojinin güvenli ve sorumlu kullanımı, müfredatta ve tüm konularda güçlenecektir." ifadesi kapsamında tüm öğrencilerimize güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Siber Zorbalık Öğrenci Bilgilendirme

Ock

Siber Güvenlik Video (EBA-Siber Güvenlik Portalı) bilgilendirici video.

Eba içerinde bulunan siber güvenlik portalından alınmış bilgilendirici videodur.Siber güvenlik ile ilgili farkındalık yaratan bilgilendirici videolar siber güvenlik portalında yer almaktadır.

Ock

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün  veliler için çıkarmış olduğu Aile Eğitim Serisinin bir parçası olan Siber Zorbalık adlı broşürdür.Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünden alıntıdır.

Ock

Öğrencilerimizin  kişisel verileri koruma hakkında farkındalık oluşturmak için yayınlanmış videodur.